Garmin EchoMAP 50s

Az echoMAP 50s egy chartplotter/sounder kombináció, 5” méretű kijelzővel és HD-ID™ szonárral. Beépített, nagy érzékenységű, 10 Hz frissítésű Garmin GPS/GLONASS vevőjével másodpercenként 10 alkalommal frissíti a helyzetét, mely folyamatosan követi a hajó mozgását, ennek köszönhetően rendkívül hatékonyan tud navigálni az akár 5000 felhasználói útpontra. Emellett rögzíti az útpontokhoz a mélységinformációt, így könnyedén visszanavigálhat egy választott térképi és mélység ponthoz. Segítségével szinte túl egyszerű a horgászat. Szinte.

Szupergyors 10 Hz-es Garmin GPS (GPS/GLONASS)

Ez az új kombó 10 Hz-es Garmin GPS-t tartalmaz. Ez fontos, éppen vissza próbál találni egy rögzített helyhez, ahol jó kapás volt. Ez az erőteljes GPS másodpercenként 10 alkalommal frissíti a helyzet és irányinformációkat. 10-szer gyorsabban, mint az általános GPS-ek. Ez azt jelenti, hogy a hajó mozgása a térképen lényegesen folyamatosabb lesz, mely kisebb sebességnél hatalmas előnyt biztosít.

Lássa mi van lent a HD-ID szonárral

Az exkluzív Garmin HD-ID célpont azonosítási technológia jobb elválasztást tesz lehetővé élesebben jelezve, mi van a mélyben. Látja a halat, kifogja a halat. Egyszerű.

Rögzíthető szonár adatok

A szonár adatok rögzítésével a helyzetéhez tárolhatja a hang visszaverődését, majd digitálisan tárolhatja a térképen.

Három felszerelési lehetőség

3 különböző módon rögzítheti a készüléket: állvánnyal, süllyesztve vagy a műszerfallal szintbe hozva.

Kedvezményes ár: 184 900 Ft