Dézl 780 LMT-D

Leírás:

Nagyképernyős, teherautós navigáció

  • Prémium, 17,7 cm képátlójú, mágneses tartós készülék élettartamra szóló térképfrissítéssel1
  • Egyedi, kamionos útvonaltervezés2 méretnek, súlynak és rakománynak megfelelően, valamint figyelmeztetési lehetőséggel alacsony hidakra, éles kanyarokra, meredek lejtőkre és egyebekre
  • Ingyenes digitális forgalmi információs szolgáltatás a mellékelt digitális vevővel vagy Smartphone Linken keresztül3
  • Egyszerű pihenéstervező időszakos értesítésekkel, valamint Truck & Trailer szolgáltatási listával, mely akár márka vagy típus szerint is kereshető (pl. “DKV” vagy “zuhanyzó”)
  • Bluetooth® vezeték nélküli kihangosítás4, okos értesítések3, valamint Wi-Fi® a könnyű szoftver- és térképfrissítésekhez

Azoknak a nagyobb rakománnyal közlekedő sofőröknek, akik nagyobb kijelzős GPS-t keresnek, a dēzl™ 780 LMT-D az ideális útitárs. A felsőkategóriás térképek mellett fejlett navigációs funkciókat is kínál. Mindezen felül mágneses tartóján keresztül látja el árammal a készüléket, így a fülkéből kiszálláskor könnyedén magával viheti. Maradjon kapcsolódva, a hosszú utakon, ebben is segít a dēzl™ 780 LMT-D.

Hogy a legtöbbet tudja kihozni a nagyfelbontású, két ujjal nagyítható érintőkijelzőből, a dēzl™ 780 LMT-D előre betöltött kamionos adatokkal kiegészített (riasztásokkal hidakra, éles kanyarra, lejtőkre és egyebekre) Európa térképpel rendelkezik, mely a megadott magasság, rakomány és súlyadatoknak megfelelően tervez útvonalat2.

Személyre szabott útvonaltervezés

A dēzl 780 részletes térképpel rendelkezik Európa területéről, mely kamionos korlátozásokat is tartalmaz, úgymint hidak, veszélyes kanyarok, súlykorlátozások és számos egyéb. Adja meg járműve adatait (magasság, súly, hossz, rakomány típusa) és máris annak megfelelő útvonalterveket kaphat. Több utánfutó használata esetén eltárolhatja azok adatait, így később könnyebben előhívhatja őket.

Ingyenes, valós idejű szolgáltatások

Mi történik az útvonala környékén? Az ingyenes Smartphone Link alkalmazás használatakor arra alkalmas iPhone® vagy Androidtelefonja kapcsolódik a dēzl 780 készülékével és akár valós idejű forgalmi adatokat is mutat3, de akár az időjárási információkat is képes jelezni.

A beépített Wi-Fi segít naprakésznek maradni

Könnyű frissen tartani térképeit és szoftvereit a dēzl 780 beépített Wi-Fi funkciójával. Ha egy új frissítés jelenik meg és csatlakozva van valamilyen Wi-Fi hálózathoz, megjelennek az értesítéseket a frissítésekről. Ha frissíteni akar, csak csatlakoztassa készülékét egy töltőre és már aktualizálhatja is.

A Bluetooth előnyei

Kapcsolja össze egy arra alkalmas, Bluetooth-képes okostelefonnal vagy tablettel a dēzl 780-át és élvezheti a kihangosítót, melyet a Dezl saját hangszórójával és mikrofonjával használhat. Tartsa zsebben telefonját vagy tegye el a fülkében, még így is megkapja a bejövő értesítéseket, üzeneteket4, melyek készüléke kijelzőin jelennek meg.

Egyszerű pihenőtervezés

Hogy leegyszerűsítse az utazást, a dēzl 780 kamionos navigáció segít a pihenések megtervezésében, hiszen időben jelzi, ha célszerű félreállni. A megállóknál jelzi a kamionos Érdekes Pontokat (POI), így láthatja, hol található az igényeinek megfelelő parkoló. Akár szűrheti is a megállókat a kívánt szolgáltatások szerint, például zuhanyzó, üzemanyag, Wi-Fi, kamionmosó.

Szerviznapló

A dēzl 780 szerviznaplóként is működik, mivel eltárolhatja benna az elvégzett karbantartásokat, javításokat, valamint naplózhatja a kerekekben levő kilométereket, keréknyomást, olajcseréket és számos egyebet.

Tolatókamera kompatibilis

Lássa, hogy mi van a kamion mögött tolatáskor a Garmin tolatókamera segítségével (külön vásárolható). A dēzl 780 kompatibilis a Garmin BC-35 vezeték nélküli kamerával.

Navigáljon könnyedén

A részletese térképeket bárhol láthatja a kabinban, hangját pedig a beépített, extraerős hangszórónak köszönhetően bárhol hallhatja.

A beépített utazástervezővel létrehozhat és elmenthet több pontból álló útvonalterveket, a gyors útvonalszerkesztéssel pedig egyszerűen átmozgathatja a köztes pontokat.

Vezetés közben az Aktív Sávinformáció hangos utasításokat nyújt, melyeket nagy nyilakkal egészít ki, így a bonyolult kereszteződésekben is egyszerűen találja meg a helyes sávot. A dēzl navigációs képernyőjén látható az aktuális sebesség, a sebességhatár, az út neve, amin halad, valamint a várható érkezési idő.

Ára: 172 900 Ft