Garmin D2 Charlie

Leírás:

Csuklón viselhető luxus a levegőben, pontos térképekkel

  • Elegáns megmunkálású GPS-es repülős óra karcálló zafírkristály üveggel és gyémántszerű (DLC) titán lünettável, cserélhető óraszíjakkal
  • Repülős funkciói között megtalálhatók a teljesen színes térképek, GPS-es navigáció, NEXRAD időjárási adatok megjelenítése³, reptérinformációs adatbázis és automatikus repülés naplózás
  • Az okos értesítések¹ segítségével mindig kapcsolatban maradhat, sportfunkciói pedig csuklón mért szívritmust², tevékenységi profilokat, aktivitásmérést¹ és számos egyebet kínálnak
  • Különálló Direct-to és Nearest gombok, Garmin Pilot™ alkalmazás kompatibilitás repülési tervek létrehozásához, módosításához
  • Barometrikusan kalibrálható magasságmérő, iránytű HSI funkcióval, Zulu/UTC idő, riasztások
  • Akkumulátoros üzemidő: akár 12 nap okosóra módban (használattól függően), akár 20 óra GPS módban vagy akár 35 óra UltraTrac™ (energiatakarékos) módban

Üdvözöljük a D2 Charlie repülős óra által kirobbantott légi navigációs készülék forradalomban.

Gazdag funkciókínálata olyan fontos dolgokat tartalmaz, mint a színes térképek, időjárási adatok, útpontreferencia, és tartalék navigációs funkciók a pilótafülkében. Mozgathatja, nagyíthatja a térképet, így könnyedén láthat át nagyobb területet, melyen megjelennek a repülőterek, útpontok, terepi információk, akadályok vagy az időjárás. Bármerre is utazzon, az okos értesítések¹ (emailek, üzenetek, riasztások és egyebek) közvetlenül az óra kijelzőjén jelennek meg, így útja során is tájékozott maradhat. A repülések között a legújabb sportfunkciók segítik a pihenésben – például a beépített Elevate, csuklón mérő szívritmusérzékelő¹ vagy a napi tevékenységét nyomon követő aktivitásmérő¹. Mindezen felül edzését elemezheti, így biztosítva hogy elérje fitnesz céljait is.

Prémium anyagok, elegáns stílus

Felsőkategóriás anyagokból készült, mely gyémántszerű szénnel (DLC) erősített titán lünettát tartalmaz. Kiviteltől függően a D2 Charlie repülős óra elérhető bőr szíjjal vagy titán pánttal. Mindegyik változat fényes, nagyfelbontású, színes Garmin Chroma kijelzőt és LED háttérvilágítást tartalmaz, mely biztosítja a remek láthatóságot még napfényben is. Mindkét verziónál a lencse domború, rendkívüli karcállóságú zafírkristály. A QuickFit® óraszíjak  használatával gyoran az alkalomnak megfelelő megjelenésűre változtathatja, a Connect IQ online felületről beszerezhető óraszámlapokkal, alkalmazásokkal vagy widgetekkel pedig még jobban személyre szabhatja óráját.

Részletgazdag térképek

Repülős üzemmódban a D2 Charlie karóra részletes, mozgó térképeket jelenít meg, melyek átfogó repülési adatbázissal segítik útja során. Mutatja a közeli navigációs segédpontokat, repülőtereket, kereszteződéseket és egyéb VFR referenciákat, például utakat, településeket vízrajzot. Fejlett Direct-To funkcióival több útpontot is megadhat, vagy közvetlenül repülhet az egyik pontra az útvonala során. Replüés közben láthatja útvonalát a GPS-es térképen, vagy követheti a HSI mutatót a céljáig. Saját útpontjait megadva bármilyen olyan pontra is navigálhat, melyet nem tartalmaz eredetileg az adatbázis. A különálló közeli gomb segítségével megjelennek a legközelebbi repülőterek, ha gyorsan le kell szállni műszaki hiba vagy egyéb vészhelyzetben.

Időjárás radarképpel

Hogy egy pillantással felmérhesse az időjárást az indulási, érkezési repülőtereken vagy út közben, a D2 Charlie arra alkalmas telefonnal használva letöltheti a helyzetfüggő meteorológiai jelentéseket (METAR) vagy előrejelzést (TAF) — beleértve a szél, láthatóság, csapadék, felhőzet, hőmérséklet, harmatpont, barometrikus nyomás és egyebek. A gyorsgombot használva – Direct-to és Le gombok – nagyfelbontású radarképet (NEXRAD)³ vetít a térképre. 

Automatikus repülés naplózás

A vezetéknélküli kapcsolódással leegyszerűsítheti a repüléstervezés és a naplózással járó folyamatokat. Felszálláskor az óra érzékeli a repülő emelkedését és automatikusan elindítja a naplózó funkciót, mely elmenti a repülés hosszát, idejét teljes repülési időt és útvonalat. Ha véget ért a repülés, szinkronizálja adatait okostelefonján keresztül a  flyGarmin.com oldalra és a Garmin Pilot alkalmazásba.

Repüléstervezés egyszerűen

Bár az órán is létrehozhat útpontokat és útvonalakat, egyszerűen használhatja a vezeték nélküli Connext® rendszert is, így a Garmin Pilot alkalmazást futtató iPad® tabletjével vagy egyéb, arra alkalmas készüléken is megteheti mindezt kényelmesebben. Az óra ezen felül GPS helymeghatározóként is működik a GPS-szel nem rendelkező Garmin Pilot alkalmazást futtató tabletek számára. A beépített Wi-Fi® kapcsolatának köszönhetően a D2 Charlie vezeték nélkül képes frissíteni az előre betöltött adatbázisát. Mindezt korlátlanul.

Személyre szabható funkciók

Személyre szabható adatmezőivel a D2 Charlieról könnyű leolvasni a fontos adatokat – például a GPS sebességet, GPS irányt, távolságot az útpontoktól/repülőterektől, becsült hátralevő menetidőt, irányt, siklási arány és egyéb, hasznos repülési adatokat. A hasznos magasságriasztás beállítható, hogy jelezze, ha eléri vagy elhagyja a megadott magasságot. A stopper pedig hasznos lehet, az időre történő megközelítéseknél vagy a repülési szakaszoknál. A légnyomásmérő 12500 láb felett rezgéssel jelez, amikor szükséges lehet a külső oxigénellátás. Számos egyéb riasztás állítható be, például üzemanyagtartály váltásra vagy egyéb, idő szempontjából kritikus eseményekre. 

Fejlett Multisport képességek

A repülős funkciók teljes tárháza mellett a D2 Charlie átfogó sport, edzési, fitnesz és szabadtéri navigációs funkciók kínál. Fiziológiai méréseket, futásdinamikát, tevékenységkövetést és számos olyan elemzési lehetőséget biztosít, mellyel erőnlétét fejlesztheti és elkerülheti az esetlege sérülést. Számos előre betöltött alkalmazását használhatja többek között futásnál, úszásnál, kerékpározásnál, evezésnél vagy síelésnél. Ezen felül az ingyenes Garmin Connect Mobile alkalmazással letölthet akár 40000 golfpályát azok részletes térképével, adataival, így digitális pontkártyaként használva óráját. A Garmin Connect online közösségből számos edzéstervet tölthet le, melyek segítik még hatékonyabban edzeni.

Még több lehetőség a kapcsolódásra

Az okos értesítések² használatával a D2 Charlie a táskában hagyott telefonról is közvetíti az adatokat, így mutatva a bejövő üzeneteket, értesítéseket, hívásokat. A Garmin Connect Mobile segítségével automatikusan felölthet a közösségi médiákba, hangos értesítéseket kaphat vagy vezérelheti telefonja zenelejátszóját. Mindezen felül a  VIRB® sorozatú akciókamerákat is vezérelheti, elindítva/megállítva a videófelvételt vagy fotókat készíthet. 

Kedvezményes ár: 264 900 Ft