Garmin EchoMAP 70s

Az echoMAP 70s egy chartplotter/sounder kombináció, 7” méretű, többujjas kezelést is lehetővé tevő kijelzővel és HD-ID™ szonárral. Beépített, nagy érzékenységű, 10 Hz frissítésű Garmin GPS/GLONASS vevőjével másodpercenként 10 alkalommal frissíti a helyzetét, mely folyamatosan követi a hajó mozgását, ennek köszönhetően rendkívül hatékonyan tud navigálni az akár 5000 felhasználói útpontra. Emellett rögzíti az útpontokhoz a mélységinformációt, így könnyedén visszanavigálhat egy választott térképi és mélység ponthoz. Vezeték nélküli adatátvitellel is rendelkezik.

7″ méretű, kétujjas nagyítással ellátott kijelző

Széles, 7” méretű, WVGA képernyő (800x480 képpont) kétujjas nagyítási lehetőséggel és egyéb, többujjas funkciókkal, valamint automatikus fényerő-állítással, hogy jobban látható legyen. Emellett nagyszerűen is néz ki.

Szupergyors 10 Hz-es Garmin GPS (GPS/GLONASS)

Ez az új kombó 10 Hz-es Garmin GPS-t tartalmaz. Ez fontos, éppen vissza próbál találni egy rögzített helyhez, ahol jó kapás volt. Ez az erőteljes GPS másodpercenként 10 alkalommal frissíti a helyzet és irányinformációkat. 10-szer gyorsabban, mint az általános GPS-ek. Ez azt jelenti, hogy a hajó mozgása a térképen lényegesen folyamatosabb lesz, mely kisebb sebességnél hatalmas előnyt biztosít.

Lássa mi van lent a HD-ID szonárral

Az exkluzív Garmin HD-ID célpont azonosítási technológia jobb elválasztást tesz lehetővé élesebben jelezve, mi van a mélyben. Látja a halat, kifogja a halat. Egyszerű.

Rögzíthető szonár adatok

A szonár adatok rögzítésével a helyzetéhez tárolhatja a hang visszaverődését, majd digitálisan tárolhatja a térképen.

Három felszerelési lehetőség

3 különböző módon rögzítheti a készüléket: állvánnyal, süllyesztve vagy a műszerfallal szintbe hozva.

Kedvezményes ár: 359 900 Ft