Garmin GPSMAP 4012

Ez a készülék kristálytiszta, video-minőségű felbontásával, 12,1″-os képátlójú XGA kijelzővel, valamint világméretű, műholdas fénykép alapú alaptérképpel rendelkezik. A Garmin hajós hálózatba csatlakoztatva szonár, radar vagy időjárásvevő adatait is képes fogadni. További nagyszerű funkciókat az opcionális BlueChart® g2 Vision kártyákkal érhet el.

Részletes grafikai és videó

A 4012 világméretű alaptérképpel rendelkezik, melyet részletes műholdfotókkal tesz még látványosabbá. SD kártya behelyezésével további tartalmak válnak elérhetővé, melyek feltöltéséhez nincs szükség számítógépre. A 4012-es gyors processzora folyamatosan mozgatja a térképet, egyszerű kezelőfelületével pedig a navigációt még szórakoztatóbbá teszi. Külső kamera csatlakoztatásával figyelemmel követheti akár a hajót körülvevő területet is, hiszen a 4012-es rendelkezik élő videó bemenettel is.

További extra tartalmak a BlueChart g2 Vision kártyákkal

Az opcionális BlueChart g2 Vision SD adatkártyákkal egy teljesen új dimenziója nyílik meg a navigációnak ezen a kivételes készüléken.

Választhat akár 3D térképi információt a “tengerész nézetben” a vízfelszín feletti képért, vagy “hal nézetben” a víz alatti látványért. Nagy felbontású műholdas felvételekkel könnyebben azonosíthatja be helyzetét ismeretlen területeken is. Az “Auto Guidance” rendszer megkeresi az előre beállított hajó paraméterek szerinti legideálisabb útvonalat a térképen, elkerülve a sekély vizet vagy az akadályokat.

Csatlakoztassa a Garmin hajós hálózathoz

A 4012 könnyedén beköthető a nagy sebességű Garmin Marine Network (hajó hálózat) rendszerbe, így együttműködik további kijelzőkkel, távoli érzékelőkkel. Amint bekötötte a készülék azonnal képes megosztani az információit más, a rendszerben található Garmin chartplotterrel. Akár nagy teljesítményű radar, szonár vagy XM műholdas vevő is kapcsolható a hálózatba.

Kedvezményes ár: 780 900 Ft