Garmin GPSMAP 421

A GPSMAP 421/421s olyan hajósok számára készültek, akik egy kompakt navigációs készülékre vágynak, mely a dobozból kivéve azonnal működésre kész. A 4”-os képátlójú QVGA kijelző napfényben is tökéletesen olvasható. Továbbfejlesztett kezelőfelület gondoskodik a módok és funkciók könnyű kiválasztásáról.

Bővíthetőség Mind a GPSMAP 421, mind a GPSMAP 421s készüléke NMEA 2000 hitelesített, így könnyedén csatlakoztatható érzékelőkhöz, műszerekhez vagy később megjelenő hajós berendezésekhez.

További extra tartalmak a BlueChart g2 Vision kártyákkal
Egy kártya-foglalat biztosítja a gyors és egyszerű térképbővítést melyhez nem szükséges számítógéppel sem összekpacsolnia a készüléket.
Az opcionális BlueChart g2 Vision SD adatkártyákkal egy teljesen új dimenziója nyílik meg a navigációnak ezen a kivételes készüléken.
Választhat akár 3D térképi információt a “tengerész nézetben” a vízfelszín feletti képért, vagy “hal nézetben” a víz alatti látványért.
Nagy felbontású műholdas felvételekkel könnyebben azonosíthatja be helyzetét ismeretlen területeken is. Az “Auto Guidance” rendszer megkeresi az előre beállított hajó paraméterek szerinti legideálisabb útvonalat a

Kedvezményes ár: 132 900 Ft