Garmin GPSMAP 421s

A GPSMAP 421/421s olyan hajósok számára készültek, akik egy kompakt navigációs készülékre vágynak, mely a dobozból kivéve azonnal működésre kész. A 4”-os képátlójú QVGA kijelző napfényben is tökéletesen olvasható. Továbbfejlesztett kezelőfelület gondoskodik a módok és funkciók könnyű kiválasztásáról.

Sonar
A GPSMAP 421s készülék beépített halradarja 457 méter mélységig tapogat le (két frekvenciás jeladóval), így tűélesen rajzolja ki a mélységvonalakat, halakat, a fenék szerkezetét. CANet-kompatibilis, vagyis a halradar képe a fedélzeten lévő többi navigációs készüléken is megjeleníthető. Mind a GPSMAP 421, mind a GPSMAP 421s készüléke NMEA 2000 hitelesített, így könnyedén csatlakoztatható érzékelőkhöz, műszerekhez vagy később megjelenő hajós berendezésekhez.

További extra tartalmak a BlueChart g2 Vision kártyákkal
Egy kártya-foglalat biztosítja a gyors és egyszerű térképbővítést melyhez nem szükséges számítógéppel sem összekpacsolnia a készüléket. Az opcionális BlueChart g2 Vision SD adatkártyákkal egy teljesen új dimenziója nyílik meg a navigációnak ezen a kivételes készüléken. Választhat akár 3D térképi információt a “tengerész nézetben” a vízfelszín feletti képért, vagy “hal nézetben” a víz alatti látványért. Nagy felbontású műholdas felvételekkel könnyebben azonosíthatja be helyzetét ismeretlen területeken is. Az “Auto Guidance” rendszer megkeresi az előre beállított hajó paraméterek szerinti legideálisabb útvonalat a térképen, elkerülve a sekély vizet vagy az akadályokat.

Kedvezményes ár: 169 900 Ft