Garmin GPSMAP 5008

Az új, GPSMAP 5008-as stílusos, mégis masszív, vízálló házzal egy káprázatosan színgazdag, 21 cm képátlójú színes érintőképernyővel rendelkezik. Napfényben tökéletesen olvasható, és ellenáll az elemek minden csapásának. A Garmin hajós hálózatba csatlakoztatva szonár, radar vagy időjárásvevő adatait is képes fogadni. További nagyszerű funkciókat az opcionális BlueChart® g2 Vision kártyákkal érhet el.

Részletes grafika és videó

SD kártya behelyezésével további tartalmak válnak elérhetővé, melyek feltöltéséhez nincs szükség számítógépre. Az érintéssel vezérelt menürendszer hihetetlenül meggyorsítja és leegyszerűsíti a készülék kezelését. Nincs több mászkálás az egérrel, nincs több keresgetés a gombok után, csak érintse meg a képernyőt, és kövesse az utasításokat. Opcionális kiegészítőként használhat vezeték nélküli egeret vagy távirányítót. Külső kamera csatlakoztatásával figyelemmel követheti akár a hajót körülvevő területet is, hiszen az 5008-as rendelkezik élő videó bemenettel is.

További extra tartalmak a BlueChart g2 Vision kártyákkal

Az opcionális BlueChart g2 Vision SD adatkártyákkal egy teljesen új dimenziója nyílik meg a navigációnak ezen a kivételes készüléken. Választhat akár 3D térképi információt a “tengerész nézetben” a vízfelszín feletti képért, vagy “hal nézetben” a víz alatti látványért. Nagy felbontású műholdas felvételekkel könnyebben azonosíthatja be helyzetét ismeretlen területeken is. Az “Auto Guidance” rendszer megkeresi az előre beállított hajó paraméterek szerinti legideálisabb útvonalat a térképen, elkerülve a sekély vizet vagy az akadályokat.

Csatlakoztassa a Garmin hajós hálózathoz

Az 5008-as könnyedén beköthető a nagy sebességű Garmin Marine Network (hajó hálózat) rendszerbe, így együttműködik további kijelzőkkel, távoli érzékelőkkel. Amint bekötötte a készülék azonnal képes megosztani az információit más, a rendszerben található Garmin chartplotterrel. A teljeskörű NMEA 2000 kompatibilitásnak köszönhetően megfelelő érzékelők, motorok, GMI 10 műszer-kijelzők széles skálája csatlakoztatható a GPSMAP 5008 készülékhez. Fontos navigációs adatok, üzemanyag-fogyasztásra, motor teljesítményére, időjárásra vonatkozó adatok tekinthetők meg.

Kedvezményes ár: 962 900 Ft