Garmin GPSMAP 521s

A GPSMAP 500-as termékcsalád a teljesítmény és az érték tökéletes kombinációja. A GPSMAP 521s készülék 5”-os képátlójú napfénynél is jól olvasható, extra fényerejű QVGA színes kijelzővel és könnyen használható kezelőfelülettel rendelkezik.

Sonar
A GPSMAP 521s beépített analóg halradarja 457 méter méylségig tapogat (két frekvenciás jeladóval), így tűélesen rajzolja ki a mélységvonalakat, halakat, a fenék szerkezetét, melyhez osztott képernyős megjelenítési lehetőség társul, így a térképet és a halradart egyidőben láthatja. CANet-kompatibilis, vagyis a halradar képe a fedélzeten lévő többi navigációs készüléken is megjeleníthető. Mind a GPSMAP 521, mind a GPSMAP 521s készüléke NMEA 2000 hitelesített, így könnyedén csatlakoztatható érzékelőkhöz, műszerekhez vagy később megjelenő hajós berendezésekhez.

További extra tartalmak a BlueChart g2 Vision kártyákkal
Egy SD kártya foglalat szolgál a kiegészítő BlueChart g2 Vision kártya fogadására. Az opcionális BlueChart g2 Vision SD adatkártyákkal egy teljesen új dimenziója nyílik meg a navigációnak. Választhat akár 3D térképi információt a “tengerész nézetben” a vízfelszín feletti képért, vagy “hal nézetben” a víz alatti látványért. Nagy felbontású műholdas felvételekkel könnyebben azonosíthatja be helyzetét ismeretlen területeken is. Az “Auto Guidance” rendszer megkeresi az előre beállított hajó paraméterek szerinti legideálisabb útvonalat a térképen, elkerülve a sekély vizet vagy az akadályokat.

Kedvezményes ár: 232 900 Ft