Garmin GPSMAP 720

A GPSMAP 720 egy önálló, 17,8 centiméteres érintőkijelzővel szerelt chartplotter. Előre töltött világméretű alaptérképpel rendelkezik, valamint adatkártyán további részletes térképek helyezhetők bele. Mindezen túl a GPSMAP 720 radar jelek vételére alkalmas, valamint csatlakoztatható NMEA 2000® hálózathoz további műszerek használatához.

Világméretű alaptérkép

A GPSMAP 720 előre töltött világméretű alaptérképet tartalmaz, valamint nagy érzékenységű GPS vevőt a nagyszerű műholdvételhet.

Irányítsa érintésekkel

Az adatbevitel egyszerű a GPSMAP 720-al. Akár éppen az irányt változtatná vagy adatokat keres, az előremutató kezelői felület könnyeddé teszi ezt. A készülék fényereje rugalmasan állítható az igényeknek megfelelően, így akár napsütésben, akár éjszaka ideálisan leolvasható. Ez a szélesvásznú, környezeti hatásoknak is ellenálló kijelzővel szerelt gép a szélsőséges körülmények között is ideálisan használható.

Bővítse radarral

A beépített radar portnak köszönhetően a GPSMAP 720 hálózatba köthető a Garmin GMR™ rendszerű hajózási radarjaival. Akár most, akár később ad radart a rendszeréhez, élvezheti a “plug-and-play telepítés” kényelmét, valamint a nagy teljesítményű, magas minőségű célkövetést.

További funkciók a BlueChart g2 Vision kártyákkal

Az opcionális BlueChart® g2 Vision SD™ kártyák, tovább bővítheti a gépe funkcionalitását.

MarinerEye nézet és FishEye nézet 3D megjelenítést biztosít a térképi információk alapján, akár a vízszín felett, akár az alatti képre kíváncsi. Nagy felbontású műholdas fotókkal egészítve ki a térképet, biztosan tájékozódhat idegen területen is. Az automatikus útvonaltervezés segítségével a hajó adatait figyelembe véve a berendezés a térképi adatok alapján tervez ideális vízi útvonalat, elkerülve az akadályokat, sekély vizeket, bójákat.

Kedvezményes ár: 381 900 Ft