Zumo 390LM

· 10,9 cm átlójú, kesztyűben is kezelhető érintőkijelző
· Motoros navigáció kifejezetten motoros funkciókkal
· Európa térkép élettartamig szóló ingyenes frissítéssel
· Gimírozott, vízhatlan (IPX7) tokozás
· Sávinformáció, kereszteződés nézet
· Kettős BlueTooth technológia
· Szerviznapló funkció a motorkarbantartások nyomon követésére
· Kanyargós utak funkció
· Fejlett útvonaltervezés és navigáció, Basecamp támogatás és Útpont kihagyása funkció

Motorosok által fejlesztve motorosoknak
A zumo 390LM szélesvásznú, 10.9 cm képátlójú, napfénynél is jól látható érintőkijelzőjvel rendelkezik. Kesztyűt viselve is könnyedén használható a fejlett felhasználói felület, így olyan egyszerűen vihet be adatokat, mint amilyen gyorsan vált sebességet. Tokozása gumírozott, IPX71 szabvány szerint vízhatlan és ellenáll a fröccsenő üzemanyagnak és UV sugárzásnak.

A Bluetooth ereje
A zumo 390LM Bluetooth rendszert használ, melynek segítségével egyszerűen csatlakoztathat arra alkalmas telefont és Bluetooth képes sisakot vagy headsetet (külön vásárolható), így menet közben is indíthat vagy fogadhat hívásokat anélkül, hogy le kellene vennie a kesztyűjét vagy sisakját. Egyszerűen hívhatja fel az Érdekes Pontokat az érintőkijelzőt használva.

A zumo 390LM továbbítani tudja a navigációs utasításokat is a Bluetooth headset vagy sisak felé (külön vásárolható). Könnyedén koncentrálhat az útra, mivel tudni fogja, mikor, hova kell fordulnia.

Kanyargós utak
Motorozzon a kedvenc, BaseCampból feltöltött útjain, vagy hagyja, hogy a zumo tervezze meg a legkanyargósabb utat a céljáig.

Szerviznapló funkció
Kilométerek az abroncsban, abroncs cserék, keréknyomás, lánctisztítás, olajcsere, új gyertyák: hagyja, hogy a zumo 390LM tartsa ezeket észben. Használja a beépített szerviznapló funkciót a távolság, dátum és elvégzett karbantartások naplózásához.

Élettartam térképfrissítés
A zumo 390LM ingyenes, Internetről letölthető Európa frissítésekkel rendelkezik a készülék élettartamáig, így biztos lehet benne, hogy mindig a legfrissebb útinformációkkal és Érdekes Pontok adatbázissal rendelkezik.

Navigációs eszközök
Sávinformáció és kereszteződés előnézet segíti útja során a helyes irányba. A színes nyilak mutatják merre is kell tartania a bonyolult kereszteződésekben.

A zumo 390LM rendelkezik egy speciális TracBack® funkcióval, így ugyanazon az úton is visszajuthat a kiindulóhelyére, amin végigment. A kijárati szolgáltatások megmutatják hol található étterem és pihenő az autópálya mentén. A Kihagyás funkcióval a többpontos útvonaltervben a következő pontra navigálhat, kihagyva az éppen aktuális célt.

Kellemes extrák
A zumo 390LM beépített útkomputerrel rendelkezik, mely iránytűt is tartalmaz, valamint egy digitális üzemanyagszint jelzőt. A motorja fogyasztását és üzemanyagtankjának méretét megadva a készülék megbecsüli, hogy mennyit mehet még a hátralevő üzemanyagmennyiséggel. A sebességhatár-kijelzésnek köszönhetően tudni fogja, mikor kell visszavenni a gázból.

A motoros tartón felül a 390LM alapkiszerelésben tartalmaz autós kengyelt és tápcsatlakozást is.

Könnyedén tervezhet és oszthat meg útvonalakat
Tervezze meg a követekző útját a BaseCamp™ szoftverrel. Előre meghatározott módon tervezhet útvonalakat, hogy azok megadott úttípusokon vagy Érdekes Pontokon keresztül vezessenek. Ha ez megvan, töltse fel készülékére és már indulhat is.

A Garmin Adventures, melyet a BaseCampból érhet el, egy ingyenes, interaktív módja az utazásai rögzítéséhez és megosztásához. A BaseCampben egyesíthet nyomvonalakat, útpontokat, geokódolt fényképeket és YouTube® videókat, melyeket aztán megoszthat online. A Garmin Adventures alkalmas arra is, hogy utazásait besorolja, értékelje, vagy mások leírásait elolvassa.

Könnyedén figyelhető keréknyomás
A zumo 390LM kompatibilis a Garmin keréknyomásellenőrző rendszerével (külön megvásárolható). Helyezzen fel minden kerékre egy nyomásérzékelőt, így a zumo kijelzőjén követheti figyelemmel a kerekekben a nyomást. A rendszer egyidejűleg akár 4 kereket is képes ellenőrizni (további kiegészítők megvásárlására van szükség, csak fém szelepszárakkal használható).

1Véletlen vízbeesés esetén 30 percig képes ellenállni a nyomásnak 1 méteres mélységig.

Kedvezményes ár: 149 900 Ft