Garmin Echo 500c

Leírás:

 

 • 500 Wattos (RMS) teljesítményével
 • Akár 580 méteres mélységű működésével, és 12,7 cm-es képátlós, színes kijelzőjével az echo 500c a halradarok következő generációja.

  Tapasztalja meg a tökéletes képű horgászatot

  Az echo 500c a vizet az 500 Wattos (RMS) teljesítményű jeladóval vizsgálja, melyhez extra-érzékeny Garmin HD-ID™ célpont követési technológiát használ. Az adatokat a 12,7 cm-es, színes, QVGA képernyőn jeleníti meg. A kettős sugarú jeladó a mély- vagy sekély vízhez állítja a szöget, így kis mélységnél 120 fok is használható. Ez segít a hajó mellett található halak bemérésére, vagy akár 580 méteres édesvízi használatot biztosít.

  A zavartalan szonárképért az echo 500c a Garmin Smooth Scaling™ technológiáját használja, mely nem hagyja, hogy mélységnézet váltáskor a készülék kihagyjon. Ugyanezen a funkció használatával a szonár előzetes mérései is visszatekerhetők, így biztosan nem kerüli el a figyelmét semmi sem.

  Szerelje fel és induljon!

  Az echo 500c az egyik legelőremutatóbb halradar a piacon. A telepítés csupán percek kérdése az alaptartozék gyors kioldású, dönthető és forgatható tartóval és a széleskörűen felszerelhető jeladóval.

Kedvezményes ár: 141 900 Ft