Garmin Alpha 100 / TT15

Leírás:

  • Akár 20 kutya egyidejű követése1, akár 10 km-es távolságból
  • 5 másodpercenkénti helyzetfrissítés
  • GPS/GLONASS műholdvétel a megbízható helyzetadatért és kettős tápellátási rendszer
  • A biztonsági funkciók között megtalálható a geokerítés és a mentési mód is
  • Láthatók az egyes kutyák által megtett távolságok, a terepen töltött idő és további adatok
  • Előre betöltött Európa szabadidős térkép és 1 éves ingyenes BirdsEye előfizetés

A Garmin Alpha 100 a nélkülözhetetlen kézi kutyakövető, mely segít kutyái ideális teljesítményének elérésében. Ez a könnyen kezelhető készülék mutatja kutyái helyzetét, 5 másodpercenként frissítve a pozíciót. Az Alpha 100-zal követheti ismerősei kutyáit is 1.

A kutyakövetés újabb lépcsője

Kövesse nyomon egyes kutyái sebességét, távolságát, megtett útját. Ezen felül értesítéseket kaphat például, ha a kutya állja a vadat. Egy Alpha 100 akár egyszerre 20 kutyát is követhet akár 10 km-es távolságból is, úgy, hogy a többi Alpha 100 vagy TT15 jeladó jelét figyeli (külön vásárolható). Mivel akár 5 másodpercenként is frissítheti a jelet, az Alpha 100 folyamatosan mutatja kutyáját. A TT15 nyakörv felül elhelyezett GPS/GLONASS képes antennája gyors, megbízható műholdas helymeghatározást és pontos helyzet követést biztosít.

Mivel az Alpha 100 előre betöltött európai szabadidős térképpel rendelkezik, mindig ismerni fogja a környezetét. Ezen felül az egy éves ingyenes BirdsEye műholdas térképelőfizetéssel valós képet kaphat a környező tájról.

Jobb irányítás

Az Alpha 100-zal még akkor is a kezében tarthatja az irányítást, ha nem követi kutyája minden lépését. A geokerítések és sugár-riasztásokkal ellenőrizheti a kutya mozgását és értesítéseket kaphat, ha a kutya egy megadott területen kívülre megy. Az Alpha 100 használatával akár ,,beszélhet”” is a kutyájával a TT15 nyakörv vibrációs vagy hangos jelzéseivel.

A legjobb üzemidő elérése érdekében beállíthatja a TT15 frissítési frekvenciáját, mindezt távolról, az Alpha készülékéről. Ha Base Station módban használja készülékét, a BaseCamp szoftverben láthatja kutyái helyzetét a nagyképernyős számítógépén is. További funkcióként a kutyára helyezett Virb Kamerát ki és bekapcsolhatja a TT15 nyakörv segítségével.

Fejlesztett biztonság

A geokerítések meghatározásával biztos lehet benne, hogy értesítést kap, ha kutyája az esetleges veszélyes területekre téved. Ha kutyája egy veszélyes út környékére téved, távolról bekapcsolhatja a TT15 nyakörv beépített lámpáját, így javítva a láthatóságot. A TT15 beállítható mentési módra, ilyenkor 25%-os akkumulátor kapacitás esetén ritkábban küld jelet, hogy biztosan megtalálhassa az elveszett kutyát (ezzel akár 12 órán át is képes üzemelni). Veszély esetén elküldheti helyzetét az összes kapcsolatban levő Alpha 100 készülékre, így azok útvonalat tervezhetnek helyzetére.

Tervezze meg következő kalandját.

A BaseCamp™ szoftverrel áttekintheti, rendszerezheti a térképeket, útpontokat, útvonalakat vagy nyomvonalakat. Ez az ingyenes kalandtervező arra is lehetőséget biztosít, hogy Garmin Adventure kalandokat készítsen, melyeket megoszthat ismerőseivel. A BaseCamp 2D vagy 3D módban jeleníti meg számítógépén a térképeket, beleértve a szintvonalakat, topográfiai elemeket (megfelelő térkép használatakor). Mindezen felül korlátlan mennyiségű műholdas felvételt vihet át készülékére, melyhez az ingyenes, 1 éves BirdsEye előfizetés nyújt segítséget.

Vezeték nélküli megosztás

A rendkívül széles Garmin palettának köszönhetően az Alpha 100 vezeték nélkül képes továbbítani az adatokat például a fēnix 3 és fēnix 5 GPS-es órákra, így azokon is megtekinthetők a kutyák adatai és riasztásokat kaphat a csuklóján.

Változtassa számítógépét a kutyák követésének központjává

Töltse le számítógépére a BaseStation programot és változtassa át terepi kutyakövető központtá, így számos, TT15 nyakörvet viselő kutyát követhet egyszerre. Lássa a valós idejű GPS információkat számítógépe nagyobb kijelzőjén, mely így ideális lehet a kutyás kereső és mentőcsapatoknak is. Mivel GPS/GLONASS képes, a követés olyan helyeken is megoldható, ahol nincs mobiltelefonos lefedettség.

Ellenálló, vízálló, időtálló

Mint minden Garmin túrázós termék, az Alpha 100 is hatékonynak, könnyen kezelhetőnek és megbízhatónak és annyira ellenállónak készült, hogy kibírja a túrák során fellépő körülményeket is. Kesztyűben is kezelhető 7,6 cm-es képernyőjével és az IPX72 szabványok szerinti vízhatlanságával egy nagyszerű példa erre. A TT15 nyakörv akár 1 ATM nyomásnak is ellenáll.

1További nyakörvek szükségesek (opcionálisan vásárolható)
21 méteres vízmélységben 30 percen át fellépő nyomásnak áll ellen.

 

Kedvezményes ár: 329 900 Ft