Garmin Alpha 50

Leírás: Garmin Alpha 50 a legújabb generációjú nyomkövető rendszer érintőképernyővel és vadonatúj T5 nyakörvvel. GPS, GLONASS és VHF technológia kombinációja, melynek köszönhetően nyomon követheti házi kedvence minden lépését vadászat, sétáltatás vagy mentés közben, nehezebb terepen is.  A tökéletes jelvétel érdekében a vevőkészülék GPS/GLONASS technológiával lett ellátva.

A GARMIN Alpha 50 legfőbb előnyei

EGYSZERRE AKÁR 20 KUTYA KÖVETÉSE – további nyakörv megvásárlásával, egyszerre akár 20 kutyát figyelhet.
A NYAKÖRV HELYZETÉNEK GYORS FRISSÍTÉSE – 2,5 másodpercenként frissítheti a nyakörv pontos helyzetét.
DISTANCE ALERTS – beállíthatja a zóna sugarát és amennyiben a kutya elhagyja a kijelölt területet, figyelmeztetés érkezik.
VADÁSZAT FELMÉRÉSE – minden vadászat vagy sétáltatás külön külön értékelhető mindegyik nyakörvnél. Részletes áttekintést nyerhet a távolságról, időről, stb.

  • A Garmin Alpha 50 ANT + vezeték nélküli interfésszel rendelkezik, külső érzékelők, pl. hőmérséklet-érzékelők csatlakoztatásához.
  • Újdonság a DriveTrack 70LM technológia autó navigációhoz és fénix 3 sorozatú karórához. A DriveTrack 70LM segítségével párosíthatja autója navigációs rendszerét az Alpha 50 készülékkel és út közben navigálhat, továbbá az autó navigációs rendszerén kísérheti figyelemmel kutyája helyzetét. A kutya helymeghatározása a 7″ kijelzőn nagyon egyszerű. Karórával történő párosítás esetén, a karóra kijelzőjén az alapvető információk jelennek meg a nyakörvről.
  • Az Alpha 50 egyszerűen, USB kábel segítségével csatlakoztatható PC/MAC készülékéhez. BaseCamp alkalmazás segítségével megoszthatja, tervezheti vagy elemezheti az útvonalakat, stb.
  • A Garmin Alpha 50 3D iránytűvel és micro SD kártyaleolvasóval lett ellátva. A micro SD kártyanyíláson keresztül, bármilyen TOPO kiadású térkép telepíthető. A készülék TOPO Euro térképpel rendelkezik. Szükség esetén a Garmin.cz weboldalon részletesebb térkép is megvásárolható. A TOPO Euro 42 európai állam térképét foglalja magába, digitális térkép (1:100 000, részletes úthálózat). A készülék nem rendelkezik automata útvonaltervezéssel (autorouting).
    * az országon belüli lefedettség változhat, a ciprusi lefedettség nem foglalja magában az úthálózatot. © EEA, Koppenhága, 2007.
  • Az Adventures alkalmazásnak köszönhetően megoszthatja élményeit, kedvenc helyeit és történeteit további felhasználóval, barátaival családtagjaival.
    FIGYELEM! Az árak nettó árak, amelyek nem tartalmazzák a 27%-os ÁFAt!

Ár: 215 900 Ft