Garmin DahsCam 65W

Leírás:

  • Kicsi, nem feltűnő a szélvédő mögött
  • Nagyfelbontású, 3,7 megapixeles kamera 1440p felvétellel, mely még alacsony fényviszonyok mellett is működik
  • Ráfutásos ütközésre és sávelhagyásra is figyelmeztet
  • GPS előkészített, automatikus eseményérzékeléssel (gyorsulásmérő), mely esetleges ütközéskor elmenti a felvételt és tárolja a helyet
  • Hangvezérlési lehetőség a felvétel indítására, leállítására, valamint a fényképek készítésére

Vezérelje hangjával

Utasítsa a dash cam-et a hangjával, így mindig a kormányon tarthatja a kezét. Csak mondja ki: „OK, Garmin” és adja ki a kívánt utasítást:

  • felvétel mentése
  • fénykép készítése
  • hangrögzítés ki- vagy bekapcsolása
  • Travelapse funkió indítása/leállítása

Ez a funkció angol nyelven érhető el!

Nagyfelbontású 1440p HD videó

A Garmin Dash Cam 55 egy egyszerűen használható, nagyfelbontású menetrögzítő kamera 2.0” LCD kijelzővel. Széles látószögű lencséjének köszönhetően a teljes utat belátja, amihez eltárolja a GPS adatokat. Nyugodtan bízza rá magát a Dash Cam 55 felvételeire, melyek még sötét fényviszonyok mellett is nagyszerű részletességgel rögzülnek. Helyezze fel a kamerát a szélvédőre és rögzítse az utat 1440p felbontásban. Folyamatosan rögzít a behelyezett microSD kártyára (legfeljebb 64 GB-os javasolt, class10 sebességű ajánlott), felülírva a korábbi felvételeket (kivéve ha azok lezárásra kerültek). A beépített kijelzőn bármikor visszajátszhatja a felvételt, vagy később elemezheti azt számítógépén.

A mindig éber szemtanú

Ne aggódjon az indítás és a megállítás miatt. Ha a Dash Cam 55 csatlakoztatva van a táphoz, azonnal elkezdi a rögzítést és menti az esetleges eseményeket..

Minden felvétel tartalmazza az időt és a helyszínt, így mindig tudni fogja, mikor és hol történt a kérdéses eset. Ha számítógépén nézi vissza, láthatja a koordinátákat, sebességet és a haladás irányát is.

A Garmin Dash Cam 55 automatikus esemény érzékeléssel is rendelkezik (gyorsulásmérő), így amint valami történik, a kamera elmenti az aktuális, az utolsó és a következő felvételt is, megtartva így a bizonyítékok sorát.

Az esetleges sérülés dokumentálásához a kamera beépített akkumulátorral is rendelkezik, így rövid időre az autóból kivéve lefényképezheti vagy levideózhatja azokat.

Ossza meg utazását a Travelapse™ funkcióval

A Travelapse felvételi mód egy egyszerű, de szórakoztató összefoglalót kínál utazásáról, amely akár több órányi felvételt is percekbe tömörít.

Vezeték nélküli szinkronizálás okostelefonnal

A Garmin Dash Cam 55 beépített Wi-Fi®-vel rendelkezik, így vezeték nélkül is szinkronizálhatja felvételeit arra alkalmas okostelefonjára, melyhez a VIRB App segítségével csatlakozhat. Ezzel könnyedén megoszthatja felvételeit barátaival vagy akár a biztosítótársasággal.

Vezessen nagyobb biztonsággal

A Garmin Dash Cam 55 hasznos vezetői segédfunkciókkal1 rendelkezik, melyek biztonságosabbá teszik az utazást. A ráfutásos ütközésre való figyelmeztetés jelzi, ha túl közel kerül az előtte haladó autóhoz. A sávelhagyás figyelmeztetés riasztja, ha kisodródna a forgalmi sávjából. Az előfizethető sebességkamera-adatbázisok pedig jelzik az útja során lejelentett kamerákat. Ha dugóban araszol, az indulási figyelmeztetés jelzi, ha elindult a forgalom.

Figyelje a leparkolt autóját is

A parkolási módban a kamera figyeli az autó környezetét még akkor is, ha a motor nem jár. Automatikusan elkezd rögzíteni, ha bármilyen mozgást érzékel (opcionális kábel és annak professzionális beszerelése szükséges).

1 A funkciók működése a kamerán alapul, így befolyásolják a látási viszonyok. Rossz időben, esőben, ködben, nem megfelelően felfestett jelek mellett vagy koszos szélvédő esetén kevésbé hatékony, esetenként egyáltalán nem működnek a segédletek.

Kedvezményes ár: 82 900 Ft