Inmarsat bérlés

Leírás:.

Az Inmarsat műholdas telefon a Földön körbe lefedettséggel rendelkezik, amit 4 műhold szolgál ki.  De csak az Északi-sarkkör és a Déli-sarkkörrök között működik, e miatt vannak lefedetlen területek is, mint pl. Grönland, Észak-Kanada egy része, az Anktarktisz, Oroszország Északi része és Alaszka is. Hangminősége lényegesen jobb, mint az Irídium telefoné, és a percdíjai is a legkedvezőbbek a műholdas telefonok között. 1.2 USD/perc.
A készülék bérleti díja 7.500Ft +áfa/nap. A készülék kauciója 500.000 Ft. A bérlési idő végén ebből az összegből kerül levonásra a bérleti és a beszélgetési díj.

A műholdas telefonokról hívást és SMS-t, bármikor lehet indítani, de a fogadáshoz a GSM szolgáltatók eltérő feltételeket szabnak. Javasoljuk, hogy a GSM szolgáltatónál kérvényezzék a „Műholdas szolgáltatás” engedélyezését. Ez nem egyezik meg az „Emeltdíjas” szolgáltatásokkal!
Vannak cégek, akiknek a műholdas telefonhívás alapból engedélyezve van. Ezekre a WorldGate Kft.-nek nincs rálátása, sem ráhatása.

Kedvezményes ár: 7 500 Ft+áfa