InReach Explorer+

 • Szöveges üzenetek küldése és fogadása a mobiltelefonos lefedettségtől távol is
 • Interaktív SOS üzenet küldése a napi 24 órában, heti 7 nap készenlétben levő GEOS kereső és mentőszolgáltatás felé
 • Kövesse nyomon helyzetét és ossza meg azt barátaival, ismerőseivel
 • Arra alkalmas okostelefon és az ingyenes Earthmate® alkalmazással elérhetővé válnak letölthető térképek és színes légifelvételek
 • Előre betöltött DeLorme TOPO térképek útvonaltervezéssel, beépített elektronikus iránytű, barometrikus magasságmérő és gyorsulásmérő.

  Eltávolodhat a feltérképezett területről, de soha nem lesz elérhetetlen az inReach SE+ vagy inReach Explorer+ segítségével. Ezek a kézi műholdas kommunikációs készülékek a szabadidős kalandozásokhoz lettek kialakítva szem előtt tartva a kommunikációt. A távoli barangolásoktól a nemzetközi kalandozik az inReach mindenhol hasznos segítség lehet a helyzete megosztásával, navigációval vagy a segélykérési funkcióval – legyen akár szárazföldön, vizen vagy levegőben.

  Kalandozzon bármerre, kommunikáljon mindenhol

  A világméretű Iridium műholdas hálózat használatával mindenhol fogadhat vagy küldhet szöveges üzeneteket, telefonokra vagy e-mail címekre, miközben a GPS-t a helyzete követésére és megosztására használja. Mindezen felül a közösségi médiába is írhat, vagy más inReach készülékekkel kommunikálhat a terepen.

  Ha veszélyes helyzetbe kerülne, csak nyomja meg az SOS gombot, mely értesíti a napi 24 órában, heti 7 napon át rendelkezésre álló figyelőközpontot, akik folyamatos üzenetben tartják a kapcsolatot addig, míg megérkezik a segítség.

  Ha külföldre utazik, számos dolog szükséges, hogy az utazás valódi kalanddá váljon. Az előfizetési csomagok sokrétűsége miatt mindig kapcsolatban maradhat ismerőseivel, így nyugodtabban barangolhat.

  Nincs mobiltelefonos lefedettség? Nem probléma.

  Az inReach SE+ és Explorer+ minden, ami a kapcsolattartáshoz szükséges. Nem kell aggódnia, hogy kikerül esetleg a mobiltelefonok lefedettségi területéről, vagy ha éppen nincs térerő. Az inReach kommunikációs készülékek mindenhol és mindig működnek.

  Ki reagál az SOS jelzésre? A GEOS.

  A GEOS a világ vezető vészhelyzeti megoldása. Több, mint 140 országban nyújtanak kutató és mentőszolgáltatást, megmentve ezzel számos életet. Egész évben, minden nap, 24 órában rendelkezésre állnak, reagálnak az SOS jelzésekre és követik készüléke helyzetét, értesítik a szükséges kapcsolattartókat és vészhelyzeti mentőcsapatokat. Amíg a segítség megérkezik, folyamatosan kapcsolatban maradnak a segélykérővel, kommunikálva vele a helyzettel és fejleményekkel kapcsolatban.

  Kövesse nyomon és ossza meg másokkal helyzetét

  Kapcsolja be a nyomkövetési funkciót az inReach SE+ vagy Explorer+ kommunikátorán és tudassa családjával, barátaival helyzetét a MapShare® webes felület segítségével. Az inReach készülék elküldi útpontjait előre megadott időközönként, így a követői online láthatják helyzetét. Arra is lehetőséget biztosít, hogy az előre megadott családtagok vagy ismerősök a MapShare oldalon keresztül bekérjék készüléke helyzetét, ha a követés éppen nem aktív, vagy üzenetet váltsanak önnel. A MapShare oldal blogokba vagy közösségi hálózatokba is beágyazható.

  Párosítsa mobil készülékével

  Még több funkcióért és kényelmi szolgáltatásért használja az ingyenes Earthmate® alkalmazást, mely szinkronizálja az inReach készülékét Bluetooth® kapcsolaton keresztül arra alkalmas Apple® vagy Android™ készülékével. Ezt követően térképeket és légi felvételeket tölthet le készülékére. A még könnyebb kommunikációért lehetőség van az üzeneteket telefonján megírni és az inReach segítségével elküldeni.

  Időjárási információ mindenhol

  Az opcionális inReach időjárási előrejelzés részletes frissítéseket kínál közvetlenül az inReach készülékére, kompatibilis okostelefon vagy tablet használatával, így mindig tudni fogja, mire számíthat útja során. Előrejelzést kérhet aktuális helyére vagy az útvonala bármelyik útpontjára.

  Melyik inReach a megfelelő választás?

  Műholdas kommunikátorként mind az inReach SE+ és Explorer+ ugynazon üzenetkezelési funkciót nyújtja. GPS navigációs készülékként azonban eltérnek. Míg az inReach SE+ csak GPS rácshálós térképet mutat, melyre útpontokat, útvonalakat rögzíthet, az inReach Explorer+ egy lépéssel tovább megy, részletes, előre betöltött TOPO térképeket biztosítva. A beépített magasságmérő pontos magasságot, emelkedést és süllyedést mutat, a barométer pedig segít követni a légnyomás változását. A digitális iránytű segít megtartani a helyes irányt, még rossz látási körülmények között is.

  Költséghatékony, rugalmas műholdhasználati díjak

  Az Iridium hálózat használatához az inReach SE+ vagy Explorer+ készülékhez előfizetés szükséges. Használati szokásaitól függöen akár éves, akár havi rendszerességű előfizetéseket vásárolhat.

  A korlátlan tárolás a felhőben és az utazástervező szolgáltatás alaptartozék

  Minden inReach készülék ingyenes felhőszolgáltatással érkezik, így megtervezheti utazását útpontok és útvonalak segítségével. Előre beállíthat üzeneteket, rövid szövegeket, szinkronizálhatja készülékle beállításait, frissítheti annak szoftverét vagy összekapcsolhatja közösségi hálózatokkal fiókját.

  A rázós terepre tervezve

  Ellenálló, kemény és koccanásálló. IPX7 szabvány szerint vízhatlan, így mindig számíthat rá. A beépített, újratölthető lítium akkumulátor alaptartozék, és elegendő tápellátást biztosít még a hosszabb túrákon is. Ha lemerülne, microUSB kábellel újratölthető, vagy külső, 12 Voltos tápellátásra is csatlakoztatható.

Ár: 139.900 Ft + Áfa