Astro 430

Kézi Nyomkövető kutyák utánkövetésére.

A terepen 20 kutya követése egy időben, 15km egy Garmin T 5 nyakörvel, vagy legfeljebb 8km T 5 mini nyakörvel. 2,5 másodperces frissítési sebesség gyorsabb helymeghatározást, ha a kutyák a távon GPS / GLONASS fogadás lehetővé teszi a jobb műholdas nyomkövető működését a terepen, mint a GPS önmagában.
Az Astro 430 belső adatait meg lehet osztani Fénix3 karórával és a Gamin DriveTrack 70 autósnavigációval is. Így a nyakörvel rendelkező kutyát a karóránkon keresztül, vagy az autósnavigáció kijelzőjén figyelve is lehet követni.

Teljes Európa úthálózat térkép
Magyarnyelvű menürendszer ( opcionális )
Részletes topográfiai térkép ( terep térkép opcionális )

Műholdképek ( Google Earth ) betöltésére alkalmas Garmin HuntView kártyák Vadászat mérőszámok adatok segítségével elemezheti a kutyák vadászat és viselkedések; kilátás a megtett távolság, időmezőn.

Gyorsabb 2,5 másodperces frissítések és a képes, hogy kövesse nyomon a 20 kutyát egyszerre, Astro 430 kézi kutya nyomkövető teljesítményt. Intuitív és könnyen használható, az Astro 430 kézi funkciók élénk 2,6 colos színes kijelző, egy opcionális egység akkumulátorral Hunt mérőszámok adatok segítségével elemezheti a kutyák követési szokások terén, így tudja, hogyan kell hatékonyabban használni a kutyáját.

Kövesse a kutya minden mozdulatát A Garmin T 5 vagy T 5 mini nyakörvel (külön megvásárolható), hogy minden egyes kutya helye szerinti gyakorisággal minden 2,5 másodpercben, Astro 430 gyors, hogy pontosan a pályán ők követően – akkor is, ha ők a távon. Az Astro világos, éles kijelző, akkor láthatja a kutya aktuális hely és a nyomvonal a hol volt. Azt is válthat át a kutya pálya oldalon megtekintheti az iránytű mutat a kutya helyét. Ha segítségre van tartása a nagy kép szem előtt, amikor a sávon több kutya, könnyű automatikus zoom térkép oldalon, így minden kutya látható a kijelzőn bármikor. Azok a kutyák, amelyek túl messze, hogy illeszkedjen a térképen aktuális zoom skála lejegyzett a kijelzőn árrése az irányt a kutya helyét.

Csökkentésére vizuális zűrzavar a térképen, akkor válthat „az összes”, „mutatnak” és „show none” – adja meg az időtartam, minden kutya pálya látható a kijelzőn. Ön is megoszthatja a kutya pálya kódot, egy másik személy is megtekintheti a kutya helyét a saját egység térképe, valamint a kutya nyomkövető iránytű.

Továbbá megosztásával kutya ellenőrző kódot, akkor, hogy egy másik személy beállítani és ellenőrizni a kutya on-gallér eszköz. FIGYELEM! Az árak nettó árak, amelyek nem tartalmazzák a 27%-os ÁFAt!

Ár: Érdeklődjön telefonon