Garmin Alpha 100

Hamarosan elérhető a Garmin új kutyakövetője a Garmin Alpha 100!

A Garmin Alpha 100 a legújabb technológiákat alkalmazza, hogy vadászkutyánkat még tökéletesebben nyomonkövethessük és controllálhassuk. Ebben a készülékben kombinálva van egy GPS-es nyomkövető rendszer és egy Tri-Tronics® elektromos kiképző nyakörv.

A csomag két eszközböl áll, egy kézikészülékböl és egy TT™ 10 nyakörvből.

A kézikészülék egy topográfiai, műholdas felvételek illetve városi térképek fogadására is alkalmas terepi navigáció, melyet a kutya nélküli munkákhoz-kirándulásokhoz is kíválóan használhatunk, teljesen vízhatlan, nagy strapabírású eszköz. Könnyen kezelhető érintőképernyővel rendelkezik, melyen egyszerre láthatjuk 20 kutya vagy vadász helyzetét. Az Alpha 100 15km-es távolságig kommunikál a nyakörvekkel, és az akkumulátor élettartamának növelése érdekében a frissítés gyakorisága kitólható 2,5 másodpercről 120 másodpercig. A kézikészülékekkel üzenetek küldhetők a csoportban lévő többi Garmin Alpha 100-nak is, így a vadásztársakkal kapcsolatban maradhatunk.

A nyakörv erős gyöngyvászonból készült, melybe beleintegrálták a nagyérzékenységü GPS vevőt, és a Tri-Tronics® kiképző rendszert valamint az akkumulátort is.

A Garmin Alpha 100 és TT™ 10 nyakörv nem kompatibilis a Garmin Astro készülékkel.

Ár: 305 900 Ft + Áfa