GPS map66i

Leírás:

Gumírozott GPS-es navigátor inRreach műholdas kommunikációval és Garmin TopoActive Europe térképpel

  • Nagy, 7,6 cm képátlójú, napfénynél is olvasható, színes kijelző
  • Interaktív segélyhívási szolgáltatás a GEOS 24/7 kereső és mentőszolgálaton keresztül, kétirányú, teljes lefedettség a 100%-os Iridium® műholdas rendszernek köszönhetően (előfizetés szükséges)
  • Előre betöltött Garmin TopoActive Europe térkép, közvetlenül a készülékre letölthető BirdsEye műholdas felvételekkel (nincs szükség előfizetésre), GPS/GLONASS és GALILEO műholdas rendszer használata
  • Mobiltelefonos kapcsolaton keresztül aktív időjárási előrejelzés és Geocaching Live
  • Kompatibilis a Garmin Explore weblappal és alkalmazással, így útpontjait, útvonalait és tevékenységeit számítógépen és telefonon is kezelheti
  • Beépített, újratölthető lítium-ion akkumulátor, mely akár 35 órás üzemidőt biztosít 10 perces helyfrissítési gyakoriság mellett, vagy 200 órát expediciós módban, 30 perces frissítési gyakorisággal

Precíz Garmin navigációs találkozik a műholdas kommunikációval, ez a GPSMAP® 66i prémium GPS-es kézikészülék inReach® műholdas rendszerrel.

A kemény terepre készült

Az ellenálló, gombbal kezelhető GPSMAP 66i 7,6 cm képátlójú színes kijelzője még napfénynél is jól olvasható. Ha hosszabb útra indul, az expedíciós üzemmódra váltva akár 200 órányi üzemidőt is elérhet inReach technológia használata mellett. Alap helymegosztással akár 35 órán át is képes rendelkezésre állni, miközben 10 percenként jelzi saját helyzetét.

inReach műholdas kommunikáció

Rendkívül fontos, hogy kapcsolatban maradhasson a hosszabb utak során. Az inReach technológiával (előfizetés szükséges) ez a kézi eszköz akár vészhelyzeti jelzést is leadhat, amire a GEOS 24/7 csapat reagál interaktív módon. Mindemellett kétirányú kommunikációt és a valós idejű helyzetmegosztást is biztosít a 100% lefedettségű Iridium műholdas rendszeren keresztül. Így kapcsolatban maradhat csapattársaival, a központtal vagy másokkal.

Navigáljon biztonsággal

A GPSMAP 66i a legjobb Garmin navigációs funkciókkal rendelkezik. Előre betöltve tartalmazza a Garmin TopoActive Europe térképeit, melyek topográfiai információkat nyújtanak Európáról. Jelzi a szintvonalakat, nevezetes csúcsokat, parkokat, partvonalakat, folyókat, tavakat és egyéb pontokat. A Wi-Fi-n közvetlenül a készülékre tölthető BirdsEye műholdas felvételekkel nagyfelbontású, fényképszerű nézetet kínál útvonala környékéről. Ráadásul nincs szüskég előfizetésre sem. Támogat többféle műholdas rendszert, így GPS, GLONASS és GALILEO-t is, valamint rendelkezik magasságmérővel, barométerrel, 3 tengelyű iránytűvel, mellyel pontosabban követheti helyzetét.

Időjárás mindenhol

Ha együtt használja mobiltelefonnal, elérheti az Active Weather időjárás előrejelző szolgáltatást, így a térképen láthatja a várható hőmérséklet-, szél-, eső- és a felhőváltozást. Ehhez mindössze a Garmin Connect Mobile alkalmazással kell összekapcsolnia készülékét.

Párosítsa mobiltelefonjával

Az ingyenes Garmin Explore mobilalkalmazással előre tervezhet, vagy áttekintheti utólag adatait, útpontjait, útvonalait, tevékenységeit. Akkor is szinkronizálhat, ha mindentől távol van, akár közvetlenül a terepen is. Ezen felül az alkalmazás biztosítja, hogy a GPSMAP 66i számos térképet, műholdas felvételt és egyéb adatokat érjen el. Mobiltelefonján egyszerűbben használhatja az inReach funkciókat az érintőkijelzővel. Tervezze meg a jövőbeni utakat a Garmin Explore felületen.

 

Kedvezményes ár: 224 900 Ft