Thuraya Bérlés

A THURAYA műholdas mobiltelefon készülék (ASCOM 21 és a HUGHES 7100, 7101, SO-2510, SG-2520, XT, XT light,az XT Pro és az XT Pro Dual) a Világ 147 országában használhatók. A sivatagokban ugyanúgy, mint Közép- és Kelet-Ázsiában, az Indonéz szigetvilág, vagy Afrika esőerdőiben. Nemcsak műholdas telefonként üzemel, hanem hagyományos GSM mobiltelefonként is. (csak az ASCOM 21 a HUGHES 7100 a 7101 és az SG-2520, XT Pro Dual) Mindezek mellett mint egy GPS készülék, meghatározza a helyzetünket a Föld bármely pontján, amely koordinátákat SMS üzenetben bárhová elküldhetünk. A készülék elérheto áron kapható és a percdíjai is nagyon jók, SUPER SIM-el 1,47 USD, / perc. -Dokkoló egységet is lehet hozzá vásárolni, amely lehetővé teszi, a zárt épületekben -ahová a műhold nem lát be- való telefonálást. -A vásárlókör főleg expedíció tagokból áll, de a Párizs-Dakar versenyzői, a Budapest-Bamako versenyzői, TV stábok, a Himalája Expedíció, az Afrika Expedíció tagjai, Katasztrófa Elhárítási Csoportok, illetve Hajósok is vásárolják ezeket a készüléket. Elérhető ára miatt üzletemberek és magánszemélyek is előszeretettel vásárolják ! A készülék egyik fontos tulajdonsága, hogy egyedi kommunikációs kódrendszere miatt, egyáltalán nem lehet lehallgatni. THURAYA MŰHOLDAS TELEFON BÉRLÉS Ára: 4000 Ft+Áfa/ nap Bérlési feltételek: A készülékért 350.000 kauciót le kell tenni. A bérlési idő végén ebből az összegből kerül levonásra a bérleti díj, és a telefonálási költség. A többi összeget visszakapja a bérlő.

A műholdas telefonokról hívást és SMS-t, bármikor lehet indítani, de a fogadáshoz a GSM szolgáltatók eltérő feltételeket szabnak. Javasoljuk, hogy a GSM szolgáltatónál kérvényezzék a „Műholdas szolgáltatás” engedélyezését. Ez nem egyezik meg az „Emeltdíjas” szolgáltatásokkal!
Vannak cégek, akiknek a műholdas telefonhívás alapból engedélyezve van. Ezekre a WorldGate Kft.-nek nincs rálátása, sem ráhatása.

Ára: 4000 Ft +Áfa/nap