IsatPhone 2.1

Az Inmarsat új generációs kézi műholdas telefonja, amellyel tartani tudja a kapcsolatot a legszélsőségesebb körülmények és legtávolabbi helyeken is, hamarosan megjelenik.

Robusztus készülék, páratlan akkumulátor-élettartammal, kiváló hangminőséggel és megbízhatósággal a világ vezető mobil műholdas hírközlési válalatától – IsatPhone 2.

Az új generációs IsatPhone 2 csatlakozik az IsatPhone Pro kézi műholdas telefonhoz a portfóliónkban -, hogy több választási lehetősége legyen ügyfeleinknek, akik megbízhatóságot akarnak az Inmarsat-tól.

IsatPhone 2 kemény telefon egy kemény világba. A robusztus készüléket úgy tervezték, hogy megbirkózzon a bármivel, amit a természet felvonultatni tud, legyen az -a perzselő hőségtől a fagyokig, sivatagi homokvihar vagy monszun eső. A páratlan akkumulátor-élettartam – 8 óra beszélgetési időt és akár 160 óra készenléti idő.

IsatPhone 2. képességei – beleértve a biztonsági funkciók – ideálissá teszik a legigényesebb felhasználók számára is olyan ágazatokban, mint a kormány és civi szervezetek, az olaj- és a gázipar, a média.

Minden, amire Önnek szüksége van

Megbízható kapcsolat
Kiváló hangminőség
Hangposta, szöveges és e-mail üzenetek
Megnövelt akkumulátor kapacitása
Segítség gomb – elküldi a GPS helymeghatározó adatok, valamint Üzenetet az előre beállított segélyhívó számra
Nyomonkövetés – helyzetére vonatkozó információk elküldése
Bluetooth kéz nélküli használat
Bejövő hívás riasztás, betolt antennával is
Ergonomikus, strapabíró készülék

Készen áll
Gyors hálózati regisztráció, akár 45 másodperc alatt Akár 8 óra beszélgetési és 160 óra készenléti idő Könnyen használható, több nyelven is

Megbízható
Az Inmarsat 4 darab globális geostacionárius pályán elhelyezett műholdakkal működik, biztosítva a stabilitást és a megbízható hálózati kapcsolatot a hívásokhoz. Kiváló hangminőség

Robosztus
Működési hőmérséklet -20 ° C és +55 ° C Por, fröccsenő víz és ütésálló (IP65, IK04) Páratartalom tolerancia 0-95 százalék Nagy láthatóság, karcálló transzflektív kijelző olvasható erős napfényben

Doboz tartalma

Készülék
Akkumulátor
Hálózati töltő ? 4 adapterrel
Autós töltő ? 10-30 volt
Micro USB kábel
Vezetékes kihangosító headset
Gyors használati útmutató (8 nyelven)
Garanciajegy
Támogatja az USB memória meghajtót
Tok
Nyakpánt

A műholdas telefonokról hívást és SMS-t, bármikor lehet indítani, de a fogadáshoz a GSM szolgáltatók eltérő feltételeket szabnak. Javasoljuk, hogy a GSM szolgáltatónál kérvényezzék a „Műholdas szolgáltatás” engedélyezését. Ez nem egyezik meg az „Emeltdíjas” szolgáltatásokkal!
Vannak cégek, akiknek a műholdas telefonhívás alapból engedélyezve van. Ezekre a WorldGate Kft.-nek nincs rálátása, sem ráhatása.

Az Ár a dollár árfolyam változás esetén módosulhat és az ÁFA-t nem tartalmazza!

Ára: 1299 USD + Áfa