Thuraya SatSleeve Hotspot

Thuraya SatSleeve Hotspot

A Thuraya SatSleeve Hotspot támogatja a kommunikációs igényeit minden okostelefont használónak – a gyakori utazók és felfedezők, vállalatok és civil szervezetek számára. Létrehozta azoknak az ügyfeleknek, akik inkább használják az okostelefont a műholdas egységtől külön, amely egy mobil Wi-Fi hotspot, meyl a tartományán belül kellő mozgásteret biztosít a kényelmes használathoz, hogy hívásokat folytasson, e-mail üzenetek fogadjon és küldjön, vagy élvezze kedvenc közösségi média alkalmazásait, akár fedett helyen is, míg a hotspot műholdas kapcsolatban van.

A SatSleeve Hotspot tartozéka egy állvány, és kompatibilis a különböző iOS és az Android készülékekkel.

Jellemzők

Hívások és szöveges üzenetek műholdas módban

Használja okostelefonját műholdas módban, ha nincs elérhető GSM hálózat. Kényelmesen indíthat hívásokat, és küldhet szöveges üzeneteket a névjegyzék segítségével.

Email Útközben

Küldjön vagy fogadjon emailt bármerre is jár.

Alkalmazások

Kapcsolódás az alkalmazásokhoz útközben – Közösségi média, azonnali üzenetküldés, információs alkalmazások és még sok más.

Könnyen használható

Egyszerűen csatlakoztassa az okostelefont a műholdas egység Wi-Fi hálózatához. A hívást most megosztja az okostelefonnal, a még jobb hangminőségért.

Kompatibilitás

A SatSleeve Hotspot App ingyenesen letölthető az App Store vagy a Google Play áruházból, 12 nyelven.

Ez az Alkalmazás csak a SatSleeve + és SatSleeve Hotspot eszközökkel alkamazható, és nem működik a korábbi SatSleeve modellekkel.

Töltse le a SatSleeve Hotspot aplikációt:

• Google Play
• Apple App Store

Továbbfejlesztett biztonsági jellemzők:

A SatSleeve+ fel van szerelve egy segélykérő gombbal, hogy akkor is tudja használni, ha az okostelefon nem csatlakozik. Az SOS gomb indít egy kimenő hívást egy előre beállított telefonszámra vagy fogad egy bejövő hívást.

A lehetőségek világa

A Thuraya megbízható és zavartalan műholdas hálózata lehetővé teszi, hogy műholdas üzemmódban kapcsolatban maradjon bárhol a lefedettségi területen szerte Európában, Afrikában, Ázsiában és Ausztráliában. Thuraya SatSleeve+ működhet Thuraya SIM-kártyával, vagy bármely Thuraya roaming partner GSM SIM kártyályával a 360 közül világszerte.

Állvány

SatSleeve Hotspot tartalmaz egy állványt a csomagban, így az életed még kényelmesebb, ha úton vagy.

Ár: 850 USD + Áfa