Thuraya XT Lite

Thuraya XT-LITE
A világ legjobb ár-érték arányú műholdas telefonja
A Thuraya XT-LITE megbízható műholdas telefon kapcsolatot biztosít, verhetetlen áron. Költség-tudatos felhasználók számára tervezték, akiknek szükségük van biztonságos csatlakozásra, anélkül, hogy veszélyeztetné a tiszta és folyamatos kapcsolatot. Nagyon könnyen használható, telefonálásra és SMS küldésre műholdas módban, akár a sivatagban, vitorlázás közben a tengeren vagy a hegyekben.

Jellemzők

Hívások és szöveges üzenetek műholdas módban
Telefonáljon és küldjön SMS-t műholdas üzemmódban, amikor nincs elérhető földfelszíni hálózat. A fejlett körsugárzó antenna biztosítja a zavartalan kommunikációt, a zökkenőmentes séta-és beszélgetés funkciót, a hívásokhoz menet közben.

Hosszantartó akkumulátor élettartam
A Thuraya XT-LITE készülékkel biztonságos a kommunikációt, a hosszú élettartamú akkumulátornak köszönhetően, amely akár hat órányi beszélgetési időt és akár 80 óra készenléti időt biztosít.

Könnyű használat
Egyszerűen töltse fel a telefont, és helyezzen be egy működő SIM-kártyát. Ezután állítsa be a Thuraya XT-LITE készüléket az elérhető 13 nyelv egyikére.

A leginkább megbízható és erős műholdas hálózat
A Thuraya műholdas hálózat az egyik legmegbízhatóbb műholdas hálózati lefedettség, közel 160 országgal, és a világ két-harmadával. A Thuraya XT-LITE lehetővé teszi hívások értesítését, miközben a műholdas antenna a helyére van tolva, legyen csatlakoztatva minden alkalommal.

További jellemzők: Névjegyzék, riasztás, számológép, naptár, hívás naplók, konferencia-hívások, kapcsolattartó csoportok, a gyors hívás, stopper és világ idő.

A műholdas telefonokról hívást és SMS-t, bármikor lehet indítani, de a fogadáshoz a GSM szolgáltatók eltérő feltételeket szabnak. Javasoljuk, hogy a GSM szolgáltatónál kérvényezzék a „Műholdas szolgáltatás” engedélyezését. Ez nem egyezik meg az „Emeltdíjas” szolgáltatásokkal!
Vannak cégek, akiknek a műholdas telefonhívás alapból engedélyezve van. Ezekre a WorldGate Kft.-nek nincs rálátása, sem ráhatása.

Az ár az ÁFA-t nem tartalmazza.

Ár: 895 USD + Áfa