Thuraya XT Pro

Thuraya XT-PRO

A világ legfejlettebb műholdas telefonja

A professzionális felhasználóknak tervezett, Thuraya XT-PRO strapabíró és a leghosszabb akkumulátor-élettartammal felszerelt műholdas telefon, biztosítva a tartós kapcsolatot bármerre is mész.

A Thuraya XT-PRO az első műholdas telefon beépített GPS, Beidou és a GLONASS képességgel a maximális rugalmasság érdekében minden régióban. Ez a legnagyobb kijelzőjű műholdas telefon és edzett Gorilla® üveg védi a mostoha körülményektől. A képernyőt úgy tervezték, hogy ellenálljon a vakító fénynek, amely lehetővé teszi az optimális láthatóságot erős napsütésben is, valamint a fényerő érzékelő segítségével automatikusan változtatja a kijelző háttérvilágítását.

Jellemzők

Globális Navigációs Műholdas Rendszer
Ez az első alkalom egy műholdas telefonon, hogy kiválaszthatja a kívánt navigációs rendszert, választhat GPS, Beidou és a GLONASS rendszerei közül, hogy a legnagyobb pontossággal és legnagyobb biztonsággal utazhasson minden régióban.

Leghosszabb beszélgetési idő a műholdas telefonok között
A beszélgetési idő legfeljebb 9 óra, a készenléti idő akár 100 óra is lehet. A Thuraya XT-PRO lehetővé teszi a megbízható kommunikációt, amikor szüksége van rá.

Gorilla® glass kijelző
Az edzett üveg a mostoha körülményeknek is ellenáll, és személyre szabhatja a kijelzőt a könnyebb olvashatóság érdekében, közvetlen napsütésben.

Beépített SOS gomb
Az XT-PRO rendelkezik egy külön SOS gombbal, amely könnyen kezelhető veszély idején. Még ha a telefon ki is van kapcsolva, nyomja meg hosszan a SOS gombot 3 másodpercig, ez elindítja a telefont valamint az SOS funkciót, és elindítja a segélyjelzést (hívás és / vagy SMS) bármely előre beprogramozott számra.

Kompakt és robusztus kialakítás
Elég kicsi ahhoz, hogy könnyedén elférjen a zsebében, a Thuraya XT-PRO fröccsenő víz- és porálló, valamint ütésálló a mostoha körülményekhez.

Hívások, SMS, fax és internet-kapcsolat
Indítson hívásokat, küldjön SMS és fax üzenetek és csatlakoztassa laptophoz vagy a PC-hez az internet eléréséhez műholdas üzemmódban, amikor nincs elérhető földfelszíni hálózat.

Legnagyobb teljesítményű és hatékonyságú műholdas hálózat által támogatott
A Thuraya rendszere híres, amiért a legmegbízhatóbb műholdas hálózatot biztosítja a fejlett többirányú antennával rendelkező Thuraya XT-PRO számára, a megszakítás nélküli jellel, amely teljes séta-és-beszélgetés képességet produkál mozgás közben.

A Thuraya XT-PRO lehetővé teszi, hogy hívás értesítést kapjon akkor is ha a műholdas jel túl gyenge ahhoz, hogy megkapja a hívást magát. Ez különösen akkor hasznos, ha a Thuraya XT-PRO a zsebünkben van, és az antenna be van tolva.

További jellemzők: kihangosító, címjegyzék, riasztás, számológép, naptár, hívás naplók, konferenciahívás, kapcsolattartó csoportok, a gyors-, stopper, világ idő, és még sok más.

A műholdas telefonokról hívást és SMS-t, bármikor lehet indítani, de a fogadáshoz a GSM szolgáltatók eltérő feltételeket szabnak. Javasoljuk, hogy a GSM szolgáltatónál kérvényezzék a „Műholdas szolgáltatás” engedélyezését. Ez nem egyezik meg az „Emeltdíjas” szolgáltatásokkal!
Vannak cégek, akiknek a műholdas telefonhívás alapból engedélyezve van. Ezekre a WorldGate Kft.-nek nincs rálátása, sem ráhatása.

Az ár az ÁFA-t nem tartalmazza!

Ár: 1450 USD + Áfa