Garmin Overlander

Leírás:

 • Az új Overlander a kaland minden szakaszán veled tart. Gumírozott, többcélú műholdas navigáció, fordulóról-fordulóra irányító közúti Európa, Közel-Kelet, Észak- és Dél-Afrika térképekkel. Részletes Tracks4Africa Érdekes Pontok adatbázist tartalmaz Afrika területére. Könnyedén válthat off-road térképre, melyeket szintén betöltve tartalmaz a készülék.

  Az Overlander beépített dőlésszög jelzéssel, iránytűvel, magasságmérővel és barométerrel segíti a terepi navgiációt, így egyenetlen részeken is biztonságosabban haladhat. Beépített akkumulátorának köszönhetően akár járművén kívül is használhatja.

  Garmin Explore fiók készítést követően online tervezheti meg következő kalandját. Útvonalakat akár az Overlander kijelzőjét megérintve is létrehozhat. Fiókját használva vezeték nélkül szinkronizálhatja (Wi-Fi kapcsolattal) nyomvonalait, útvonalait és útpontjait.

  7” méretű színes érintőkijelzőjén fordulóról-fordulóra mutatja közúton az útvonalát Európa, a Közel-Kelet és Afrika területén, topográfiai térképe pedig terepen segítheti. 64GB beépített memóriájára további térképeket tölthet le.

  A Garmin Explore alkalmazás használatával szinkronizálhatja útpontjait, útvonalait és nyomvonalait készülékei között

  Előre betöltve tartalmazza az iOverlander, ACSI, Campercontact és Trailer”s PARK Érdekes Pontok adatbázisát (POI), így telefonhasználat nélkül is megtalálhatja a szükséges szolgáltatásokat kínáló kempingeket.

  Előre betöltve tartalmazza a topográfiai térképeket.
  Bárhova rögzíthető a mágneses aktív tartóval, mely tapadókoronggal és RAM tartó kompatibilis foglalattal is rendelkezik.
  Együttműködik az (külön vásárolható), így kétirányú szöveges üzenetküldést és interaktív vészhelyzeti értesítést is elérhet, az időjárási információkon felül.

  Párosítsa egyszerre akár négy BC 35 tolatókamerával (külön vásárolható), így láthatja, mi van a jármű körül.

  GPS, GLONASS és Galileo támogatásával segít még a legrosszabb műholdas körülmények között is helyzetet meghatározni.

Kedvezményes ár: 297 900 Ft