StrikeAlert HD Field

Leírás:

A megbízható StrikeAlert technológiára épülve a StrikeAlert HD mező új grafikával bővíti első grafikus kijelzőnk funkcionalitását, ezzel segítve a tájékozódást. A hő és a páratartalom veszélyes kombináció lehet a szabadban, ezért kritikus fontosságú a hőindex ismerete.

A hőindex azt jelzi, hogy melegen érzi magát valóban, amikor a relatív páratartalmat figyelembe veszik a tényleges levegő hőmérsékletével. Óvintézkedéseket kell tenni a potenciálisan veszélyes hőstressz elkerülése érdekében az erőteljes kültéri tevékenységek során. A StrikeAlert HD mezővel most tájékozódhat az aktuális körülményekről és arról, hogy miként mérik a négy hőindex figyelmeztetési szintet.

A StrikeAlert HD mező az egyetlen hordozható villámdetektor, amely figyeli a hőterhelést és a potenciális villámveszélyt. A StrikeAlert HD mező azt méri, hogy valójában hogyan érzi magát, ha a relatív páratartalmat figyelembe veszik a tényleges hőmérséklettől függően. A könnyen olvasható kijelzőn megjelenik, amikor a körülmények veszélyesek.

A megbízható StrikeAlert technológiára épülve a StrikeAlert HD Field az első személyes villámdetektor grafikus kijelzővel, amely megmutatja a villámcsapási távolságot (0 – 40 mérföld távolságban), valamint az 1 órás vihar trendjét és intenzitását.

A legtöbb más személyi villámdetektor csak 180 ° -os követést kínál, de a StrikeAlert HD Field teljes 360 ° -os követést kínál – minden irányba, így nincs vakfolt.

Beállíthatja az egységet, hogy figyelmeztessen a veszélyre hang- és rezgő figyelmeztetés mellett. A StrikeAlert HD Field akár 80 órás működést érhet el két AA elemből.

 

 

Kedvezményes ár: 149 900 Ft