Varia Radar 510

Leírás:

Lásson és legyen látható – éjjel és nappal is

  • Képi és hangos riasztást ad az akár 140 méterről közeledő jűrművekre
  • A hátsó lámpa akár 1,6 km távolságról is látható nappal, 220 fokos szögben világítva, így a járművezetők már akkor is látnak, ha a radar még nem érzékeli őket
  • Kecses, függőleges kialakítás, így könnyedén felszerelhető szinte minden nyeregcsőre, legyen az közúti, verseny, túrázós vagy városi kerékpár
  • Használatához szükséges a radar képernyő (a bundle csomag része) vagy arra alkalmas Garmin készülék1
  • Akkumulátors üzemidő: akár 15 óra villogó módban vagy 6 óra folyamatosan világító vagy éjszakai villogó módban

Bringázzon biztonságosabban a Varia™ RTL510 hátrafelé néző radarral. Nyeregcsőre szerelhető és hangos, valamint képi figyelmeztetést biztosít az akár 140 méter távolságból közeledő járművekre. Emelt fényereje pedig akár 1,6 km távolságból is látszik, így nyugodtabban biciklizhet.

Ez az érzékelő hátrafelé is lát

Amikor biciklizik, sok dologra kell figyelnie. Merre vezet az útja, milyen távolra ment már, mennyire gyors és hogy áll az általános teljesítménye. A Varia radarral a nyeregcsövén olyan, mintha a sisakján hátrafelé is lenne szeme. Rendkívül hasznos előrejelzőrendszer, mely mutatja, ha egy jármű érkezik hátulról – és annak vezetője is látja.

A biztonság számokban

A Varia™ RTL510 hátrafelé néző radar csak egy a több kerékpáros kiegészítőkből. Ha arra alkalmas, kompatibilis Garmin készülékkel van társítva, biztonságosabb körülményeket nyújt, figyelmeztetve a közeledő járművekre. Zöld fény? Minden rendben. Sárga fény? Közeledik egy jármű. Piros fény? Vigyázzon, egy jármű nagy sebességgel közeledik.

Kedvezményes ár: 66 900 Ft